Bostadsrättsföreningen Sandvik           Bostadsrättsföreningen Svartvik           Bostadsrättsföreningen Tangen          Bostadsrättsföreningen Tranan

Få Minnebergsbladet digitalt

Minneberg, Några gånger per år

Anmäl dig här om du vill ha Minnebergsbladet per e-post.
Du kommer tillsvidare även få infobladet i brevlådan, men så småningom kan vi fasa ut pappersdelen.
Du kan även få information som anses viktig eller akut, samt inbjudningar till tillställningarna i de olika föreningarna.

Sista datum för anmälan är 2053-12-31. Avanmälan (sker via länk i bekräftelsemailet) kan göras senast 2053-12-31 - efter det kan du inte avanmäla dig
(OBS! Endast för boende i Minnebergs samfällighet)

Fyll i dina uppgifter nedan.
Du kommer sedan få ett bekräftelsemail med en länk där du måste bekräfta anmälan inom 72 timmar för att den skall vara giltig.
Alla mail kommer från svaraej@minneberg.com (Om du skulle ha problem med skräppost) och du kan inte svara på mailet.
Förnamn:

Efternamn:

Portnummer:

Lägenhetsnummer:

Mobiltelefon:

Hemtelefon:

E-postadress:

Bekräfta e-post:

Säkerhetsfråga: Summan av busslinjenumret och hastighetsbegränsningen i Minneberg:
Och till sist, några ord om de uppgifter som lagras: Lagringen sker för att sammanställa anmälningarna. Det är endast Samfälligheten i Minneberg och dess anslutna föreningar som har tillgång till uppgifterna. Företag eller andra, som exempelvis HSB, ges inte tillgång till uppgifterna. Genom att ange dina uppgifter så förutsätts att medgivande görs för att dessa sparas på lämplig, säker plats. Eftersom vissa kurser och evenemang kanske hålls vid fler tillfällen så raderas inte gammal information, så att vi på så sätt kan säkerställa en rättvis tillgång till ovanstående. Däremot så tas informationen bort om du skulle avanmäla dig eller om inte informationen bekräftas inom angiven tid.