Bredband

Bredband finns installerat till samtliga lägenheter. Uttaget är i de flesta fall placerat ovanför lägenhetens ytterdörr. Själva fastighetsnätet ägs av respektive bostadsrättsförening men administreras av samfälligheten. Uppkoppling sker genom Telenor.

Alla i Minneberg har från 2016-02-01 tjänsten Bredband 250 och ni kan läsa mer om den tjänsten på Telenors hemsida här: Telenor

Kontakta kundservice på Telenor om du inte har fått det att fungera. Kundservice via telefon 0770-777 000 eller via mail Kontakta kundservice

Det ingår även IP-telefoni i vårt avtal utan fast månadskostnad. Du betalar bara för de samtal du ringer.

Alla i Minneberg kan låna en router av Telenor som stöder bredbandet på 250 Mb/s och telefoni. Den beställer ni av Bredbandsbolagets kundtjänst.

Router-89-200px

Avtalet med Bredbandsbolaget gäller till 2021-07-31.

När du flyttar ut från din bostad

När en medlem flyttar ut så skall Telenor kontaktas för att avsluta abonnemanget. Då kan medlemmen bli uppmanad att skicka tillbaka hårdvara.

Ett sätt för att den utflyttande medlemmen skall slippa skicka tillbaka sin hårdvara är att den utflyttande medlemmen gör en överlåtesle till den inflyttande medlemmen.

Länk till överlåtelse blankett.

Nyinflyttad – gör så här

Även om föreningen står för avgiften så måste varje enskild medlem teckna ett avtal med Telenor. De behöver ha en fysisk person som ansvarar för vad som görs på anslutningen.

När en ny medlem flyttar in så skall hen kontakta Telenor och aktivera sina tjänster. Om det saknas hårdvara så skickas detta ut till den nya medlemmen.

 

Tjänsten 250 från Telenor ingår i avgiften

 

 

 

Alternativ: läs mer också under kabel-TV för att se vad ComHem erbjuder.

 

Lämna ett svar