Bostadsrättsföreningen Sandvik           Bostadsrättsföreningen Svartvik           Bostadsrättsföreningen Tangen          Bostadsrättsföreningen Tranan

Förvaltare

Förvaltningen ombesörjs av HSB Stockholm. Avtal har tecknats med HSB Stockholm om:
– Administrativ förvaltning 
– Teknisk förvaltning
– Markskötsel
– Förvaltartjänster.

Avtalen har tecknats av Minnebergs samfällighet i samarbete med bostadsrättsföreningarna Sandvik, Svartvik, Tangen och Tranan. De löper till den 31 december 2019.

Huvudförvaltare i Minneberg är Denise Yström som är kundansvarig förvaltare för både samfälligheten och de fyra föreningar som ingår i samfälligheten.
Biträdande förvaltare heter Anton Printz

Du kan nå förvaltaren via HSB kund- och medlemsservice (se telefon och e-post nedan).

Du har också möjlighet att träffa vår förvaltare på helgfria onsdagar mellan kl.09.00-11.00 i Panncentralen, Svartviksslingan 93. (Ej juni-aug).

Expedition i Panncentralen

En förvaltningsexpedition finns i Panncentralen, Svartviksslingan 93

Öppettider:
Helgfri måndag och torsdag 7.15 – 8.00 samt
Helgfri torsdag 17.00 – 18.00 (ej juni till augusti)

Telefon 08 – 25 37 17

Under sommaren gäller andra öppettider (se anslag i porten).

På expeditionen har du bland annat möjlighet att köpa filter till lägenhetens olika luftventiler samt lysrör och glimtändare till köks- och badrumsbelysning. Förvaltningskontoret ombesörjer uthyrning av garageplatser samt kodning och försäljning av kodbrickor till dörrlås.

HSB kund- och medlemsservice (KOMS)

Utifrån förvaltningsavtalet med HSB kan du ta hjälp av kund- och medlemsservice som är din första kontaktväg som boende och kan hänvisa dig rätt. Du kan här får svar på frågor om t ex försäljning av bostadsrätt, panter, avgifter, hyror, uthyrning i andra hand, bostadssociala frågor (exv störande grannar), råd vid ombyggnation, trygghetsfrågor, stadgefrågor, namnändring av skylt på dörr eller i port, m.m.

Telefon:       010-442 11 00
E-post:        

Öppettider:
Måndag – onsdag samt fredag: 08.00-16.30.
Torsdag: 08.00-18.00

Felanmälan

Felanmälan kan göras dygnet runt till HSB.

HSB portalen

Du som har dator kan via webben använda HSB portalen för att hitta information om just ditt boende, anmäla ett ärende till Kund- och medlemsservice eller göra en felanmälan.