Bostadsrättsföreningen Sandvik           Bostadsrättsföreningen Svartvik           Bostadsrättsföreningen Tangen          Bostadsrättsföreningen Tranan

Förvaltare

Förvaltningen ombesörjs av HSB Stockholm.

Avtal har tecknats med HSB Stockholm om Administrativ och Teknisk förvaltning, Markskötsel samt Förvaltartjänster. Avtalen som har tecknats i samarbete med bostadsrättsföreningarna Sandvik, Svartvik, Tangen och Tranan löper till den 31 december 2019.

Förvaltare i Minneberg är Lotta Iacobi  som är kundansvarig förvaltare för både samfälligheten och de fyra föreningar som ingår i samfälligheten. Till sin hjälp har hon Sofie Wretström som är förvaltare för bostadsrättsföreningarna Sandvik, Tangen och Svartvik.

Expedition i Panncentralen

En expedition finns i Panncentralen, Svartviksslingan 93

Varje onsdag mellan 09.00 – 11.00 finns en av förvaltarna (Lotta Iacobi eller Sofie Wretström) på plats ipå expeditionen i Panncentralen. Det går också bra att mejla eller ringa.

Lotta Iacobi (klicka på namnet för att mejla)
Telefon 010-442 11 43

Sofie Wretström(klicka på namnet för att mejla)
010-442 13 74

Fastighetsskötarnas expedition i panncentralen är öppen
måndag – fredag 7.15 – 8.00 samt
torsdag 17.00 – 18.00

Telefon 08 – 25 37 17

Under sommaren gäller andra öppettider (se anslag i porten).

På expeditionen har du bland annat möjlighet att köpa filter till lägenhetens olika luftventiler samt lysrör och glimmtändare till köks- och badrumsbelysning. Förvaltningskontoret ombesörjer uthyrning av garageplatser samt kodning och försäljning av kodbrickor till dörrlås.

 

Felanmälan

Felanmälan kan göras dygnet runt till HSB. Läs mer om felanmälan och HITTA KONTAKTUPPGIFTER HÄR.