Samlingslokaler

Hyra av Badviken och Båtviken

Fyller du år snart eller är det dop eller barnkalas på gång? Du vet väl om att det finns samlingslokaler att hyra i Minneberg? Du som bostadsrättshavare i bostadsrättsföreningarna Sandvik, Svartvik, Tangen, Tranan samt Margretelund, Hägern eller Storspoven får hyra Minnebergs samlingslokaler. Båda lokalerna är fullt utrustade med möbler och porslin för 70 personer, uppläggningsfat, ljushållare med mera. Det finns kylskåp, spis/ugn, kaffebryggare/vattenkokare och diskmaskin.
 
Lokalen Badviken, ligger på Svartviksslingan 17 med utsikt ner mot badbryggan. Lokalen rymmer max 70 personer.
 
Lokalen Båtviken, ligger på Svartviksslingan 81 med utsikt över båtbryggorna. Lokalen rymmer max 70 personer.
 
Båda lokalerna lämpar sig väl för informationsmöten, föreläsningar, gruppgymnastik, utställningar med mera.
 

Priser och tider för uthyrning

Lokalerna kan hyras:

  • vardagar från 17.30 till 22.00. Lokalen ska då vara städad och utrymd kl 23.00.
  • fredagar, lördagar och söndagar från kl 12.30 till kl 12 påföljande dag då lokalen ska vara städad och utrymd.
  • söndagar från 12.30 till 22.00. Lokalen ska då vara städad och utrymd kl 23.00.

Det går också bra att skicka förfrågan via e-post till om du har önskemål om att boka på andra tider än de angivna. Under exempelvis långhelger där det är en helgdag mitt i veckan så kan andra tider bokas.
Det går också bra att hyra dagtid – detta schema återfinns separat på bokningssidan.

Mån – Tor Fre/Lör/ SönSöndag
  kl 17:30 till
kl 22:00
(utrymd
kl 23.00)
kl 12:30 till
kl 12:00
dagen
efter
kl 12:30 till
kl 22:00
(utrymd
kl 23:00)
Vanliga veckor      
Privat 200 kr 700 kr 200 kr
Organisation* 200 kr 700 kr 200 kr
Barnverksamhet och
Minnebergsföreningar**
0 kr 700 kr 200 kr
Storhelger
Påsk, Valborg, Kristi
himmelsfärd,
Nationaldag, Allhelgona
+ 300 kr + 300 kr + 300 kr
Midsommar samt från jul
till trettondagen
+ 500 kr + 500 kr + 500 kr

* Övriga ideella och politiska organisationer som är verksamma i Minneberg
** Ideella föreningar knutna till Minnebergs samfällighet (se samfällighetens årsredovisning) och förskolor i Minneberg (inkl kyrkans barntimmar)

Så här bokar du

Från och med den 7 januari 2019 sker bokning av samlingslokalerna digitalt via internet. Nyckelutlämning sker nu på HSBs expedition vid panncentralen.

I samband med förändringen uppdateras regelverk och rutiner kring bokning, betalning och kostnad. Bland annat är det nu möjligt att boka lokalerna i samband med storhelger och på sommaren för att göra lokalerna mer tillgängliga för alla.

Regelverk och rutiner kommer att utvärderas under året och eventuella justeringar kan sedan göras för att det ska fungera ännu bättre till nästa uthyrningsperiod.

För att boka lokal, klicka på knappen “Boka lokal” nedan. Du kommer då till en bokningskalender som visar tillgängliga tider. Klicka på aktuell tid för att boka. Lediga tider är grönmarkerade och upptagna är rödmarkerade. Har du inte möjlighet att boka digitalt i bokningen på länken nedan kan du boka via e-post till eller ringa på telefonnummer 070-403 53 85.

Första gången du bokar behöver du fylla i ett formulär med dina uppgifter innan själva bokningen: namn, portnummer, lägenhets- nummer (det nummer som står på din ytterdörr), telefonnummer samt e-postadress. Du behöver också svara på säkerhetsfrågorna i formuläret.

Utrustning

I lokalerna Badviken och Båtviken finns bord, stolar och porslin för det maximala antalet 75 tillåtna personer. Se detaljer nedan.

Porslin och köksutrustning

  • Tallrikar: flat, djup och assiett
  • Kaffekoppar, med fat och assietter
  • Temuggar (endast ett dussin)
  • Glas: dricksglas, vinglas, snapsglas
  • Bestick
  • Uppläggningsfat, brödkorgar, ljushållare mm.

I vardera lokalen finns en kvalitetskaffebryggare som snabbt brygger 2,2 liter kaffe. Det finns också extra termosar samt vattenkokare, diskmaskin med snabbdiskprogram, kylskåp, spis med fyra plattor och ugn.

Övrig utrustning

Lokalerna är utrustade med  hörselslinga, högtalarsystem med så kallade myggor och handmikrofoner. Trådlöst internet finns och nätverket heter Minneberg.

Piano och vid behov nödutrustning (filt och kuddar)
Ljushållare för marshaller utomhus.

Handikapptoalett och barnskötbord
Städutrustning

Användning av lokal och ordningsregler

Självklart tar vi alla ansvar för att ta väl hand om våra gemensamma samlingslokaler vid hyra. I samband med bokning får du via e-post ordningsreglerna att respektera då du använder lokalerna. Du kan också ladda ner dem genom att klicka på knappen “ordningsregler” nedan.

Utlämning av nyckel

När du har hyrt någon av samlingslokalerna Båtviken eller Badviken hämtar du ut nyckeln på förvaltningsexpeditionen vid panncentralen på Svartviksslingan 93. Se öppettider på webbsidan Förvaltare.

Lämna ett svar