Träna i Minneberg

Samfälligheten hanterar numera träningslokalen, och man ges tillträde efter att man betalat avgiften. Åldersgränsen är 16 år. Från och med 2022 är basavgiften 500 kr per kalenderår.

Betala avgift för nästa år tidigast den 1 december och senast söndagen vecka 6.

Under vecka 7  revideras samtliga accesser, och de som inte betalat då kommer inte längre få tillträde till gymmet. För betalningar vecka 7 eller senare gäller som vanligt att man får sin access på plats i panncentralen. Betalar du i november så får du access till gymmet fram till vecka 6 året därpå. Betalningar i december hanteras som betalningar för nästa år.

Betala via Swish eller Bankgiro

Om du redan idag har access som ger dig tillträde till motionslokalen räcker det att du betalar in avgift för 2021 till Samfälligheten via Swish eller Bankgiro. Priset är 500 kr per hushåll och år för dig som bor i Brferna Sandvik, Svartvik, Tangen eller Tranan samt 1000 kr per år för dig som bor Brferna Hägern, Margretelund eller Storspoven.

Swisha 500/1000 kronor till 1234013306 med följande info:
GYM Förening (Sandvik/Svartvik/ Tangen /Tranan/Hägern/Margretelund/ Storspoven)
Ditt lägenhetsnummer i föreningen (står på dörren i de flesta fall)
Exempel GYM Tangen 123 om du bor i lägenhet 123 i Tangen

Eller betala in till Bankgiro 5596-7509 och ange samma uppgifter, samt mobilnummer, alltså:
GYM Förening lägenhetsnummer + mobilnummer

Om du skulle råka ange det fyrsiffriga lägenhetsnumret får du ordna din access på plats i panncentralen.

För dig som inte har tillträde idag

Om du idag inte redan har tillträde till lokalen ordnar du detta genom att besöka Panncentralen. Så snart som du betalat in avgift (Swish eller Bankgiro) och kan visa upp betalning för personalen så ordnar de tillträde. Efter vecka 6 går det enbart att få tillträde till motionslokalen genom att visa upp betalning på plats i Panncentralen.

Tillträde sker via app

Vi har ibland noterat att det finns personer som inte betalat som ändå tränar i gymmet ensamma eller bastar, och eftersom det är förhållandevis enkelt att låna ut sin tagg så kommer tillträdet från och med vecka 7 tilldelas via appen “Unloc” (https://u8zy2.app.goo.gl/getUNLOC). Detta innebär att det är extra viktigt att ange rätt mobilnummer vid betalningen. Om ni vill ha fler accesser till gymmet så ordnas detta på plats i Panncentralen. OBS. Access ges inte till personer under 16 år.

Om det ändå skulle bli fel

Det viktigt att uppgifter anges och betalning sker på rätt sätt. Om du betalat och ändå inte fått tillträde efter vecka 7, ta med betalningsbevis till Panncentralen så ordnar de tillträde. Om du betalat in fel belopp kan du får hjälp med tillträde på Panncentralen när kompletterande belopp är inbetalt.

Minnebergs samfällighetsförening önskar alla motionärer givande pass i lokalen!

Mer information inom kort!

1 svar på Träna i Minneberg

  1. Pingback: Minnebergs Samfällighet – Motionslokalen är invigd

Lämna ett svar